кві22

Щодо профорієнтаційної конференції

Львівський ІТ Кластер продовжує активно працювати над розвитком освіти: підтримка навчальних програм в університетах, реформа професійно-технічних закладів, зміни у викладанні інформатики у школах та профорієнтація для учнів – це основні аспекти, на які націлена наша діяльність.
Освітня команда Кластера цьогоріч вже втретє проведе профорієнтаційну конференцію про ІТ-сферу – IT Future Conf 2024, яка відбудеться 15 травня.
кві17

Вебінар: «Як складне зробити простим? Функції користувача в мові програмування Python на уроках інформатики в 7 класі"

25 квітня о 18:00 запрошуємо всіх вчителів інформатики, які прагнуть покращити свої методики викладання та зробити навчання захопливим й зрозумілим для учнів, на вебінар: «Як складне зробити простим? Функції користувача в мові програмування Python на уроках інформатики в 7 класі».
кві12

Про проведення олімпіад з математики, інформатики та інформаційних технологій для учнів 9–11 класів

Повідомляємо, що факультет комп’ютерних наук та кібернетики Київського національного університету імені Тараса Шевченка проводить олімпіади для учнів 9–11 класів з математики, інформаційних технологій та інформатики (програмування), присвячені 55- річчю з дня заснування факультету.
кві10

ІV Всеукраїнська науково-практична конференція «Освітня робототехніка та штучний інтелект»

Запрошуємо науковців, освітян, представників компаній-постачальників робототехнічного обладнання, роботодавців, усіх зацікавлених осіб 11-12 квітня 2024 року на ІV Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Освітня робототехніка та штучний інтелект». Початок роботи о 13.00 год.
кві10

Запрошуємо Вас на фінальний вебінар циклу: «Програми і роботи»: застосовуємо технологію обчислювального мислення

Український освітянський видавничий центр «Оріон» разом із своїми прекрасними мужніми і мудрими авторками започаткував у 2023-2024 році цикл вебінарів для вчителів інформатики про особливості навчання учнів в 6-му класі.
«Ключі від інформатики — ключі від життя».
кві09

Вебінар «Як складне зробити простим? Функції користувача в мові програмування Python на уроках інформатики в 7 класі»

25 квітня о 18:00 год методична служба видавництва «Ранок» запрошує на вебінар «Як складне зробити простим? Функції користувача в мові програмування Python на уроках інформатики в 7 класі».
бер31

Завершився IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій

З 26 по 30 березня в Ужгороді проходив IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій. Відкриття олімпіади та представлення команд відбулось в Ужгородському національному університеті.