Шановні колеги!
 
Просимо активно долучити учнів Вашого регіону до участі у Всеукраїнській юніорській олімпіаді з інформатики та Всеукраїнській дівочій олімпіаді з інформатики!
Участь у таких змаганнях досить сильно піднімає інтерес учнів до олімпіадної інформатики!!!
 
Ці дві олімпіади будуть проведені одночасно на одному наборі задач. Найкращі учасники будуть запрошені на Європейську юніорську олімпіаду з інформатики та Європейську дівочу олімпіаду з інформатики.
В юніорській олімпіаді можуть взяти участь усі школярі України, які народилися у 2006-му році або пізніше. У дівочій олімпіаді можуть взяти участь усі дівчата, які навчаються у школі.
У відбірковому етапі можуть взяти участь усі охочі. Він буде складатися з трьох турів, кожен з яких триватиме дев’ять з половиною днів. Усі відбіркові тури будуть проходити онлайн.
На фінальний етап кожної олімпіади потрапляють принаймні 15 учасників, які беруть участь у цій олімпіаді офіційно. Також, на фінальний етап потрапляють 8 учасників з IV етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики, які відповідають вимогам олімпіади.
Фінальний етап пройде очно в один тур. Половина учасників фінального етапу отримають “золоті”, “срібні” та “бронзові” медалі.
Найкращі 12 учасників будуть запрошені на відбірково-тренувальні збори, на яких буде 4 тури. Саме на цих зборах визначиться збірна на кожній Європейській олімпіаді.
Сайт олімпіади – https://olymp.oi.in.ua/. Телеграм канал https://t.me/ujgoi
Перший тур почнеться 16-го жовтня. Реєстрація уже триває.
Детальніше: https://oi.in.ua/ujgoi/Немає опису світлини.
 

9 квітня пройшло І онлайн змагання серед учасників IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики. Порозв’язувати задачі цього змагання можуть всі охочі на https://contests.oi.in.ua/ Розбір задач можна подивитись тут https://youtu.be/YpgNQAVO0mQ

У неділю, 3 травня о 10-00 буде проходити ІІ онлайн змагання серед учасників IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики. Просимо повідомити додатково Ваших учнів про цей захід.

Це змагання дещо відрізняється від попереднього.

Ми просимо учасників зробити запис екран та будемо вести спостереження через веб-камери.

Змагання знову ж неофіційне, але важливе для нас для здобуття досвіду в проведенні в такому режимі.

Задачі обов’язково будуть цікавими!

Публікуємо пам’ятку учасника (https://bit.ly/2VRO33v). Також нагадуємо про правила (https://bit.ly/uoi2020-t2-plan) та відповіді на часті питання (https://oi.in.ua/15-04-2020/).

З повагою – Олександр Міца, Антон Ципко    
 

Лист

Розбір задач тренувння 9 квітня 2020