Відповідно до плану роботи Тернопільського ОКІППО 09 лютого 2024 року методистами центру інформатики, інформаційних технологій та дистанційної освіти проведено інструктивно-методичну нараду керівники закладів освіти та шкільні координатори проєкту «Інструмент SELFIE для самооцінювання ефективності впровадження цифрових технологій в  освітньому процесі у закладах освіти області».

Метою заходу було  інформувати освітні заклади про онлайн-інструмент SELFIE для самооцінювання закладу освіти щодо впровадження інноваційних цифрових технологій  та продовжувати активізацію роботи у закладах освіти області щодо реалізації проєкту SELFIE; ознайомити учасників із онлайн-платформою  SELFIE  for TEACHERS для самооцінювання педагогічних працівників, обговорити проблеми та шляхи реалізації проєкту.

На заході розглянуто питання:

«Інструмент SELFIE  для самооцінювання закладу освіти щодо використання цифрових технологій у закладі освіти. Організаційні питання реалізації проєкту в області», Німко Н.М., методист центру інформатики, ІТ та ДО;

«Рамки цифрових компетентностей педагогічних працівників. Діагностика рівня компетентності вчителів відповідно до «Рамки цифрової компетентності педагогічних працівників», Кривокульський Л.є., в.о.центру інформатики, ІТ та ДО;

«Інструмент  SELFIE  for TEACHERS для самооцінювання педагогічних працівників щодо використання цифрових технологій в освітній діяльності педагога», Німко Н.М., методист центру інформатики, ІТ та ДО.

Захід завершився обговоренням проблем щодо впровадження проєкту SELFIE  в закладах освіти області, підбиттям підсумків та виробленням рекомендацій.

Матеріали розміщено на блозі "На допомогу вчителю інформатики" на сторніці "Проєкт SELFIE".