На виконання доручення Міністерства освіти і науки України від 14.07.2022 за №1/36-Д-22 Інститут модернізації змісту освіти з 20 липня по 16 серпня 2022 року проводить конкурс-огляд електронних освітніх ресурсів для закладів загальної середньої освіти.
Конкурс опроводиться з метою забезпечення здобувачів загальної середньої освіти та педагогічних працівників, зокрема з числа тих, хто знаходиться на тимчасово окупованих територіях України або за її межами, електронними освітніми ресурсами (далі - ЕОР) для організації освітнього процесу.
На Конкурс оприймаються електронні освітні ресурси, змістове наповнення яких відповідає Державним стандартам початкової загальної освіти та базової середньої освіти, типовим освітнім програмам для 1-4 класів, модельним навчальним програмам для 5-го класу та ілюструє цілісне розгортання програмового матеріалу в межах певного періоду навчання (семестр, рік).
Для участі в Конкурсі в період з 20 по 31 липня 2022 року необхідно подати заявку за покликанням: https://forms.gle/PKVCkqydGQm5yRPe8 ,
Результати Конкурсу будуть оприлюднені 16 серпня 2022 року на сайті Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».
Лист та регламент конкурсу-огляду електронних освітніх ресурсів для закладів загальної середньої освіти: https://drive.google.com/.../123B4pB5s1tSzfo5uy5YZ9f.../view