Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» повідомляє, що у грудні 2023 – липні 2024 року на базі Харківського національного університету радіоелектроніки буде проходити Кубок України з програмування (далі – Кубок).   

   Метою Кубку є формування, тренування та підготовка команд до всеукраїнських та міжнародних змагань з програмування. Кубок України з програмування – це командне змагання, яке складається з кількох етапів 10-ти відкритих змагань.

   Брати участь у Кубку можуть команди школярів, студентів, що брали участь в олімпіадах з інформатики та програмування під час навчання. Участь у Кубку безкоштовна. Детальну інформацію про Кубок і хід його проведення розміщено на сайті: https://cup.org.ua/

    Координатори Кубку: Юрій Романенков, проректор з наукової роботи, yuri.romanenkov@nure.ua; Зоя Дудар, завідувачка кафедри програмної інженерії zoia.dudar@nure.ua; Андрій Єрохін, декан факультету комп’ютерних наук, andriy.yerokhin@nure.ua; Олександр Вечур, доцент кафедри програмної інженерії, alexander.vechur@nure.ua.