Шановні колеги, інформуємо Вас про спільні кроки, заходи в рамках Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна – 2020».

  1. З 27 по 30 квітня 2020 року буде проведено Всеукраїнський STEM-тиждень. (https://imzo.gov.ua/events/vseukrains-kyy-stem-tyzhden/)

Ми запрошуємо спільноту включити активності, які будуть сприяти підвищенню інтересу дітей до навчання. Враховуючи, що дистанційне навчання здійснюється в закладах освіти у різних умовах, пропонуємо всім поділитися досвідом, як на Вашу думку, можна провести STEM-тиждень в даних реаліях. Ми віримо, що у кожного знайдеться масштабна чи маленька ідея! Для цього ми пропонуємо 9-10 квітня 2020 року на сторінці ФБ «Відділ STEM-освіти ІМЗО» провести #ідеяSTEM_тиждень_spring2020 МАРАФОН ІДЕЙ «STEM-ТИЖДЕНЬ», де кожний автор має можливість розмістити пост-геніальну ідею. Так освітяни отримають кейс матеріалів, анонси на події, які можна відвідати. У період з 11 по 24 квітня 2020 року бажаючі провести #STEM_тиждень_spring2020 STEM-тиждень ознайомляться з пропозиціями та спланують свої дії. Цінними будуть усі матеріали, для будь-яких умов/пристроїв/програм. Ми віримо, що разом зможемо це зробити на високому професійному рівні!

Координатор заходу: Василашко І.П. 098-28-28-030.

 

Слідкуйте за анонсами події на сторінці ФБ «Відділ STEM-освіти ІМЗО» (https://www.facebook.com/groups/805895179541236/ )

  1. Звертаємо Вашу увагу, що  оновлено глосарій термінів STEM (https://imzo.gov.ua/stem-osvita/glosariy/) та електронну версію анотованого каталогу «STEM-освіта: проблеми та перспективи», який уміщує нормативно-правову базу впровадження STEM-освіти; перелік науково-практичних публікацій, що висвітлюють результати теоретичних і експериментальних досліджень у галузі STEM-освіти та рекомендовані мережеві ресурси для підтримки науково-дослідницької діяльності учнів. (https://imzo.gov.ua/stem-osvita/anotovanyj-kataloh/)