Директорат шкільної освіти Міністерства освіти і науки України інформує, що громадська організація «Фундація розвитку інновацій» традиційно організовує проведення безплатної відкритої зимової онлайн-школи з основ програмування на Java, заняття в якій будуть проводитися двома сесіями, що стартують з 23 та 30 грудня 2023 року (копія листа додається).

  Навчання триватиме впродовж зимових канікул 2023/2024 навчального року. Освітній процес в онлайн-школі провадитиметься згідно з двома навчальними програмами, розрахованими для учнів 5-7-х та 8-11-х класів, відповідно навчальна програма онлайн-школи базується на змістовій частині комплекту відеоматеріалів «Програмування на Java», що має гриф «Схвалено для використання у загальноосвітніх навчальних закладах».

   У розкладі занять зимової школи певною мірою враховано розбіжність в термінах проведення зимових канікул у різних регіонах України. Детальну інформацію про онлайн-школу розміщено на вебсайті: https://school.idf.ua/. Просимо довести зазначену інформацію до відома пучнів закладів загальної середньої освіти.

Додаток до листа