21 лютого 2024 року проведено семінар для вчителів інформатики з теми «Структура та методичний апарат підручників Нової української школи».

Метою заходу було поглибити знання педагогів про інтерактивні технології навчання, здійснити обмін досвідом та ііноваційними ідеями щодо викладання інформатики з використанням інтерактивних технологій та підвищення професійного розвитку вчителя.

На семінарі розглянуто питання:

«Актуальність впровадження модельних програм у освітній процес», Кривокульський Л.Є., в.о.завідувача центру інформатики, інформаційних технологій та дистанційної освіти ТОКІППО;

«Ознайомлення із змістом та структурою підручника для учнів 7 класу», Коршунова О.В., головний редактор Видавничого дому «Освіта», учитель інформатики ліцею «Престиж» м.Києва.

«Розгляд інтерактивних інструментів та платформ для інтенсифікації навчання інформатики у НУШ», Завадський І.О., професор кафедри математичної інформатики факультету компютерних наук та кібернетики КНУ ім.Т.Шевченка, доктор фізико-математичних наук.

«Сучасні підходи до оцінювання», Завадський І.О., Коршунова О.В.

На завершення було проведено круглий стіл «Формування інформаційно-комунікаційної культури здобувача освіти у 7 класі НУШ»,  Кривокульський Л.Є., Завадський І.О., Коршунова О.В.

Відеозапис семінару розміщено на сайті центру на сторінці «Методичні рекомендації» за посиланням: 

https://drive.google.com/file/d/1z-GaNP-t4ahp69v1RNHOI1aHopvj0keT/view?usp=sharing