Львівський ІТ Кластер продовжує активно працювати над розвитком освіти: підтримка навчальних програм в університетах, реформа професійно-технічних закладів, зміни у викладанні інформатики у школах та профорієнтація для учнів – це основні аспекти, на які націлена наша діяльність.

    Освітня команда Кластера цьогоріч вже втретє проведе профорієнтаційну конференцію про ІТ-сферу – IT Future Conf 2024, яка відбудеться 15 травня.

   Конференція пройде у гібридному форматі. Онлайн зможуть долучитися усі охочі з різних куточків України та світу. До участі запрошуємо як школярів, так і вчителів інформатики.

   Участь – безкоштовна. Впродовж дня, що триватиме ІT Future Conf 2023, спікери представлять основні напрямки ІТ-індустрії:

   ➔ Living with Tech

  ➔ Cybersecurity

  ➔ Hardware (Robotics)

  ➔ Hardware (Electronics)

  ➔ Data Science

  ➔ UI/UX Design

  ➔ Artificial Intelligence

  В межах конференції старшокласники дізнаються про:

  ● топ-напрямки з ІТ-сфери та пов`язані з ними професії, що, власне, допоможе з вибором майбутньої спеціальності;

  ● навчальні заклади, де можна здобути відповідну освіту;

  ● кар’єрні перспективи в ІТ.

  Разом з цим, учасники конференції отримають сертифікати. Також, ми зацікавлені залучити до конференції вчителів інформатики, адже здобуті знання та експертиза фахівців з ІТ-галузі будуть корисні педагогічному колективу в щоденній роботі з учнями. Запрошуємо вас долучитись до проєкту як партнерів та допомогти із залученням шкіл Тернопільської області до участі у конференції. Звертаємо вашу увагу на те, що вчителям та учням обов’язково потрібно попередньо зареєструватися для участі: https://t.me/ITFutureConf2024_bot/

Детальна інформація про подію розміщена на сайті Львівського ІТ Кластера за наступним посиланням: https://itcluster.lviv.ua/it-future-conf/