Страх, плач, агресія, почуття провини, апатія. Цей калейдоскоп складних емоцій зараз проживає щоденно чи не кожен українець — у підвалі, власному будинку чи тимчасовому притулку. Навіть в умовній безпеці психіка людини перебуває в постійному напруженні. 

Чи реально впоратися зі стресом самостійно та допомогти пережити непрості часи своїм близьким? Так, якщо мати мінімальний набір прийомів базової психологічної допомоги. Їх ви можете отримати на безкоштовному курсі «‎Базова психологічна допомога в умовах війни».
Застосування технік та знань здатне не лише точково стабілізувати психіку, що знаходиться під дією стресу, а й завадити загостренню психологічних проблем та їх переходу до хронічної стадії. 

✅ Мінімум теорії: курс є глибоко практичним і заснований на багаторічному досвіді роботи з людьми, які переживають кризові ситуації.
✅ Безкоштовний доступ: все, що вам знадобиться, – інтернет і трохи вільного часу.
✅ Сертифікат після завершення: вам треба набрати мінімум 60% від загальної кількості балів.

Друзі, це перший курс, який ми повністю створили в умовах війни як відповідь на потреби людей, тому ви побачите наших лекторів не на студії, а у своїх кімнатах чи кухнях 
    </section>
	<section id=